Vrijwilliger worden?

GV Sportlust heeft een vrij constant ledental van rond de 120 leden en is daarmee een relatief kleine vereniging.
GV Sportlust heeft een echt dorps karakter en dat willen we graag zo houden.
Toegankelijkheid en gastvrijheid zijn naar onze mening twee voorbeelden van hoe wij hier vorm aan willen geven.
Toegankelijkheid door vooral de contributie betaalbaar te houden, iets wat we enkel kunnen realiseren met de steun van onze vrijwilligers.
En vrijwilligers zijn er in alle soorten en maten, van ondersteunen bij een enkele activiteit tot wekelijks in de sportzaal trainingen verzorgen of een bestuurlijke taak.
En alle vrijwilligers, hoeveel uren ze ook inzetten, zijn ons dierbaar en zijn we dankbaar.
Kortom, mocht u wat voor onze vereniging willen betekenen dan houdt dat echt niet in dat wij uw kostbare vrije tijd geheel gaan opslokken (tenzij u dat zelf wil natuurlijk :-).

Voorbeelden van activiteiten waarbij hulp en ondersteuning van onze vrijwilligers onmisbaar is: Twee maal per jaar pakken we diverse klusjes aan in de sportzaal.

Dat kan zijn de schoonmaak van onze berging, reparatie aan toestellen, toestellen opbouwen en omzetten tijdens de onderlinge wedstrijden, enzovoorts.

Enkele malen per jaar organiseren we voor de kinderen een activiteit buiten de sportzaal, bowling, zwemmen, naar attractiepark de Goudvis.

Maar alle hulp is ook welkom bij de  sponsoracties zoals  de loten verkoop van de grote clubactie. ,

Een helpende hand bieden bij trainingen. Hulp bij het transporteren van turntoestellen naar demonstraties.

Jureren op turnwedstrijden ( voor meer informatie kijk op onze site “hoe u ons kunt helpen- jureren”) Enzovoorts, enzovoorts, enzovoorts……..

Het bestuur van GV Sportlust wil in nauw contact blijven met zijn vrijwilligers. Drie keer per jaar houden we dan ook een inloopvergadering waarop iedereen welkom is en uiteraard houden we contact met u als u zich hebt opgegeven voor een activiteit.

Heeft u nog ideeën, kunt u wat voor onze, en uw of uw kind, vereniging betekenen dan verzoek ik u vriendelijk contact met ons op te nemen
email; gvsportlust@gmail.com
Telefonisch;  0621829557
Of spreek één van de trainers in de sportzaal aan.

Met een vriendelijke groet,
Charles Beekes
Voorzitter GV Sportlust.