Onderlinge wedstrijden

GV Sportlust Julianadorp organiseert jaarlijks drie Onderlinge Wedstrijden.
Elke wedstrijddag bestaat uit drie onderdelen: Onderbouw, Middenbouw en Bovenbouw.
Er is voldoende ruimte voor publiek. Inschrijving gaat via de train(st)ers. Voor de wedstrijd ontvangen de deelnemers een e-mail van de wedstrijdleiding met daarin alle informatie.

Onderbouw (geboren in of na 2014)

Vanuit de KNGU wordt een sportief en pedagogisch sportklimaat gestimuleerd. Voor de Onderbouw bestaat een wedstrijd daarom alleen uit een meetmoment. De jury bekijkt de elementen die een turn(st)er laat zien op elk toestel. Elke turn(st)er krijgt een diploma met stickers waarop te zien is in hoeverre zij de elementen al beheersen. Een gouden sticker staat voor beheersing van vijf elementen. Beheersing van drie tot vier elementen is zilver. Brons staat voor één of twee elementen en oranje staat voor geen element. Voor deelname ontvangt iedereen een medaille.

Middenbouw (geboren tussen 2011 en 2013)

Middenbouw turn(st)ers turnen een meerkamp wedstrijd waarbij alle onderdelen worden gejureerd met een D-score (moeilijkheid) en een E-score (uitvoering). De turner en turnster met de hoogste totaalscore over drie wedstrijden wordt Clubkampioen Middenbouw.

Bovenbouw (geboren in 2010 of eerder)

Bovenbouw turn(st)ers turnen een meerkamp wedstrijd waarbij alle onderdelen worden gejureerd met een D-score (moeilijkheid) en een E-score (uitvoering). De turner en turnster met de hoogste totaalscore over drie wedstrijden wordt Clubkampioen Bovenbouw.