RABO clubkas campagne

Rabobank Kop van Noord-Holland hecht veel waarde aan de lokale leefbaarheid en ondersteunt veel verenigingen en stichtingen in haar omgeving. Dit doen wij door de Rabobank ClubKas Campagne. De ClubKas Campagne dé manier om sponsorgeld van de Rabobank te krijgen.

Heeft u een rekening of hypotheek bij de Rabo bank of bent u op andere wijze klant, dan kunt u kosteloos lid worden van de Rabo bank. Hieraan zitten verder geen verplichtingen verbonden.

Elk lid van de Rabo bank ontvangt voor de jaarlijkse clubkascampagne 5 punten. Die 5 punten mogen de leden verdelen onder een goed doel naar keuze *mits dit goede doel staat aangegeven).
maximaal mag u 2 punten per doel geven, dat kan dus zijn uw favoriete sportvereniging (Sportlust natuurlijk), en de overige punten naar ieder ander doel.

Elk punt staat voor een x bedrag (dit wordt elk jaar opnieuw berekend). De vereniging krijgt het aantal punten x het berdag per punt op de rekening gestort.

 

Voor GV Sportlust een welkom extraatje om, veelal kostbare, nieuwe turnmaterialen te kopen maar ook om de contributie zo laag mogelijk te houden.

 

 

Bron: https://www.rabobank.nl/lokale-bank/kop-van-noord-holland/verdien-geld-voor-uw-club-rabobank-clubkascampagne/