Joël Beekes

Ik ben Joël Beekes en zit al meer dan 20 jaar in de turnsport onder andere bij Sportlust. Tot mijn 18e heb ik de sport altijd met veel plezier kunnen beoefenen op 1e divisie niveau. Door studie en werk ben ik een paar jaar weg geweest van de sport maar heb dit toch altijd gemist.

Voor de lol was ik uiteindelijk toch weer begonnen met trainen met 2 turnmaatjes (oud leden Diego Eckhardt en Joeri Borst) wat al snel uitliep op 5 keer in de week trainen.

Dit deden we zowel bij Sportlust als buiten de stad (Stedebroec onder andere). De trainer van de vereniging in Stedebroec ging stoppen en ze waren op zoek naar een trainer.

Ik heb de taak trainer/coach op mij genomen en met deze vereniging  het hoogst haalbare niveau weten te halen. Waarvan ik ook turners het hoogste niveau in hun leeftijdscategorie (talenten divisie) heb weten te brengen.

Na gesprekken met de voorzitter Charles Beekes kon ik al vrij snel bij Sportlust als trainer voor de jongens selectie groep aan de gang. Ik doe dit nu met veel plezier vanaf het begin van seizoen 2016-2017.

Om op het hoogste niveau in Nederland mee te kunnen komen werk ik ook graag samen met andere verenigingen om kennis te kunnen delen maar ook om gebruik te kunnen maken van de faciliteiten (volledig ingerichte turnhallen). Op deze manier hoop ik, zolang het plezier er is, het hoogst haalbare niveau uit de sporters te halen.

Groet,

Joël Beekes